I forbindelse med efterisolering skal du være opmærksomme på at du ikke ændrer de bærende konstruktioners virkemåde eller forudsætningerne for de brandmæssige forhold.

Har du overblik over

nedenstående :
Energiforbrug og bæredygtighedBygninger skal projekteres, udføres, ombygges ogvedligeholdes, så unødvendigt energiforbrug til opvarmning,varmt vand, køling, ventilation og belysning undgås, og så unødvendig klimapåvirkning undgås, underhensyn til bygningernes anvendelse og omfang af byggearbejdet.


Energirammeberegningen skal afleveres i forbindelse med byggetilladelsen. Myndighederne tjekker dokumentation for om dit projekt lever op til de gældende krav vedrørende energi i bygningsreglementet.


Vi vil gerne hjælpe dig med at udføre beregninger for:


  • Energiberegning samt bæredygtighed, LCA(livscyklusvurdering)


Vidste du at det er muligt at søge tilskud til energiforbedringer af boligen fra Energistyrelsen hvis, at du har et gyldigt energimærke fra 2012 og frem?


Lad os høre fra dig. Så hvis du har den mindste smule tvivl om hvorvidt du kan få gavn af et samarbejde med os, så grib knoglen og giv et ring, send en mail eller kom forbi virksomheden til en kop kaffe. Konsulentrådgivningen er gratis og uforpligtende.
Hvad kan vi hjælpe med ?


Udfyld vores kontaktformular og så vender vi tilbage inden for maksimalt 24 timer